Oral fixering

oral fixering

Ett otillfredsställt oralt behov kan då utmynna i en oral karaktär och visar sig genom glupskhet, misstro, svart – vitt tänkande, tröstätande, alkoholism och kanske. Om barnet inte tillåts leva ut sin lust kan hen senare få en oral fixering i form av storywood.se att suga på tummen, kedjerökning och/eller alkoholmissbruk, personen blir. De första tre faserna (oral, anal och fallisk) kallas de pregenitala faserna och fokuserar Oral, 0 - 1,5 år, Mun, Oral fixering /Oral karaktär: Passivt beroende eller  ‎Psykosexuella faser · ‎Falliska fasen.

Oral fixering - MASSAGE

Detsamma gäller för dottern, som då gör modern till sin rival. Läs mer om ecocig Uppkomsten av e-cigg gav oss en rad oseriösa företag där ute, många rökare som ville sluta dra i sig de farliga gifterna från cigaretten fick läsa skräckrubriker om ännu farligare e-cigaretter. Följ bloggen via E-post Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post. Sidan 1 av 12 1 2 Libidon är knuten till olika erogena zoner och tillfredsställs på olika sätt i olika åldrar. Ibland kan jag trots allt tycka lite synd om henne, inte helt lätt att behandla en klient som till och från vill diskutera psykologiska teorier i den egna sjukdomen. oral fixering

Oral fixering - you

I sin sexualitet iklär han aggressionen en legitim form? Integration kontra förtvivlan år — Denna fas handlar om att man gillar eller inte gillar det man ser. Låter som det är dags att luska ut vad som pågår. Nu senast är det munhygien. Eftersom pappan är i vägen för pojkens kärlek till mamman uppstår det en önskan hos pojken om att göra sig av med pappan. Vad tycker du om det? De föräldrar som beskrivs som otrygg — desorganiserad ger bristande vård och med dålig tillsyn av barnet.

Share your thoughts

0 Replies to “Oral fixering”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *